Alleen nog maar online bestellen

Mijn vader is in de afgelopen jaren slechter ter been geworden. Hij kan zichzelf nog goed redden binnenshuis, maar echt grote wandelingen maken lukt helaas niet meer. Gelukkig heeft hij recent een rolstoel gekregen van de thuiszorgorganisatie waardoor we nog wel op pad kunnen. Toch merk ik dat alleen het buiten zijn al heel erg veel energie kost voor mijn vader. Gelukkig kan je tegenwoordig heel erg veel online bestellen.

 

 

Nieuwe kleding online bestellen

Zo hebben wij laatst besloten eens te proberen om kleding online voor mijn vader te bestellen. Mijn vader draagt altijd hetzelfde merk, namelijk Gant. Gant kleding online kopen leek ons dus dan ook de beste optie. Hiervan weten we precies de maten waardoor alles passen en eventueel geretourneerd worden bespaard blijft. We kwamen al snel tot de conclusie dat Gant kleding online kopen nog voordeliger is dan in de winkels waar mijn vader altijd kwam, er is namelijk veel meer korting op de websites. Het assortiment is ook breder op de websites dus dat is ook wel erg fijn. Mijn vader gaf aan dat hij graag nog een vest wil bestellen, 2 broeken en een aantal T-shirts of polo’s. Het is wel erg prettig voor mij om te weten wat hij precies wil hebben, dat scheelt een hele zoektocht. Daarnaast wilde we ook eens Gaastra herenkleding kopen. Dat merk staat ook erg goed aangeschreven.

 

 

Niet alleen kleding online bestellen

We proberen zo veel mogelijk van mijn vader over te nemen, echter door een drukke baan lukt het mij ook niet om dagelijks een tasje boodschappen te brengen. Daarom ben ik laatst met mijn vader achter de laptop gedoken en hebben wij voor het eerst online boodschappen besteld. Mijn vader vond het ten eerste instantie onzin, maar na de eerste levering was hij dolenthousiast. Hij maakt een boodschappenlijstje en ik bestel de boodschappen. De boodschappen worden tot de keuken bezorgd en hij heeft dan alle tijd om de boodschappen op te ruimen. Bij levering kan hij gewoon pinnen dus hij hoeft ook geen geld van tevoren over te maken. Mijn vader vindt het een fijn systeem en het scheelt hem en mij heel erg veel tijd.

 

 

De moderne wereld

Zo zie je maar, het maakt het allemaal een stuk makkelijker met alles online kunnen bestellen. Of het nu gaat om Gant kleding online kopen of de wekelijkse boodschappen. Het kan tegenwoordig allemaal. Of je nu slecht ter been bent of het gewoon heel erg druk hebt, het is gewoon de perfecte oplossing voor vele problemen. Bestel jij tegenwoordig wel eens wat online? Nee? Ik zal zeggen, spring achter je laptop en probeer het eens uit.

Geef een reactie