Boek samen met je partner een suite in Van der Valk

Ben jij op zoek naar een romantisch weekendje weg? Dan is een verblijf in een hotel van Van der Valk wellicht de juiste optie. Van der Valk bezit prachtige hotels op veel verschillende plekken in Nederland. Bij ieder hotel bieden ze nette en schone kamers aan waar je heerlijk kunt ontspannen. Heb je een breed budget en wil je volop kunnen genieten? Dan wordt het aangeraden om een suite te huren in een hotel van Van der Valk. De suites bieden namelijk zoveel comfort en luxe, dat je de hele dag zou kunnen genieten. Bovendien staan de hotels vaak op prachtige plekken.

 

Ontspan met z’n tweeën in de wellness 

Zijn jullie er een dagje tussenuit geweest en weet je niet wat je in de avonduren gaat doen? Je hebt altijd de mogelijkheid om lekker te ontspannen in de wellness van het hotel. Ontspannen in de wellness, zorgt ervoor dat je rustiger, maar ook vaak vrolijker wordt. Een dagje wellness is dus zeker een aanrader. Mocht het zo zijn dat je liever niet naar de wellness wilt, dan kun je ook lekker gaan zwemmen of wellicht een drankje drinken aan de bar. Een Van der Valk hotel heeft dus erg veel te bieden.

 

Een romantisch weekendje weg naar Zeeland

Ga jij liever een weekendje weg naar Zeeland? Dan is dit natuurlijk ook zeker mogelijk. In Zeeland zijn er veel prachtige plekken die je kunt bezoeken. Daarnaast heb je ook leuke huisjes aan het strand. In alle delen van het jaar is een weekendje weg naar Zeeland leuk. In de winter kun je namelijk heerlijk knus tegen elkaar aan zitten. In de zomer heb je de mogelijkheid om op het terras te gaan zitten, maar je kan ook heerlijk gaan zwemmen in de zee. Een huisje huren Zeeland kun je gemakkelijk online doen. Geef aan wanneer je wilt vertrekken en boek je vakantie naar Zeeland. Gaat de hond mee? Dan dien je dit altijd aan te geven. Er komen dan namelijk vaak extra schoonmaakkosten boven op de prijs. 

 

Ga er samen op uit

Er samen op uit gaan, is iets wat je zeker kunt doen in Zeeland. Je kunt met de auto weg, maar je hebt ook de mogelijkheid om een scooter te huren. Met zijn tweeën op de scooter is natuurlijk hartstikke leuk. Je kunt de omgeving ontdekken en er zijn veel leuke plekken waar je even kunt stoppen. Enthousiast geworden over een vakantie in Zeeland? Boek jouw vakantie dan snel!

 

Geef een reactie