Van chocola tot ijs, het perfecte cadeau voor haar

Ooit van het gezegde gehoord “de liefde van de man gaat door de maag”? En alhoewel dit natuurlijk ook stiekem wel een beetje zo is zijn wij vrouwen ook niet vies van iets lekkers te eten of te drinken. Zeker niet als dit lekkers een van onze guilty pleasures is. En ja, iedere vrouw heeft een guilty pleasure wat betreft eten of drinken. Benieuwd met wat voor een smakelijk cadeau jij een vrouw echt blij maakt? Je leest het in dit blog.

Chocolade

De guilty pleasure van iedere vrouw! Maar hoe komt het nou eigenlijk dat vrouwen zoveel van chocolade houden? Bij mannen horen we dit namelijk veel minder vaak. Die hebben liever een goed stuk vlees. De reden hierachter is onderzocht en het schijnt nog te maken te hebben met hun oerinstinct. Mannen waren vroeger namelijk jagers en het vangen en eten van vlees was hun primaire levensbehoefte. Voor vrouwen gold dit een stuk minder, zij wilden vooral goed voor het gezin zorgen en zorgen dat iedereen gelukkig was. En laat er nou net een stofje in chocolade zitten waarvan we ontzettend gelukkig worden. Dit stofje heet dopamine en wordt ook wel het “gelukshormoon” of “geluksstofje” genoemd. Dus van chocolade eten worden we heel gelukkig. Maar wat is nou echt een leuke chocolade cadeau om te geven aan een vrouw? Bij de chocoladecompany.nl kun je unieke chocolade pakketten bestellen. Zo’n chocolade pakket is met uiterste zorg samengesteld en bevat alleen de meeste heerlijke en ambachtelijke chocola waar iedere chocoladeliefhebber heel erg blij van wordt. Van grote chocolade pakketten tot kleine chocolade pakketten en verkrijgbaar in de smaken puur, melk, witte of een mix hiervan. Wedden dat jij haar hier heel blij mee maakt.

Wijn

En als we het dan toch over guilty pleasures hebben, dan mogen we de wijn ook wel aan dit rijtje toevoegen. Van een goede fles wijn worden ook veel vrouwen heel erg blij en daarom is het een perfect cadeautje om te geven. Ga alleen wel even op onderzoek wat betreft haar smaak qua wijnsoort want er bestaan namelijk nog behoorlijk wat soorten.. Wit, rood of rosé en daarin heb je ook nog droog, zoet of fris. Daarnaast schijnen de merken ook nog onderling te verschillen van elkaar. Het is even een zoektocht maar dan heb je zeker een smakelijk cadeau te pakken.

Ijs

En last but not least, ijs. Wie mag je tenslotte niet wakker maken voor bijvoorbeeld een overheerlijke bak Ben & Jerry’s? En ook al is dit misschien niet het eerste cadeau wat in je op zou komen als je opzoek bent naar een cadeau voor een vrouw, ik weet zeker dat je haar hier wel ontzettend blij mee maakt!

Heb jij nog meer goede ideeën die we aan de lijst kunnen toevoegen? Laat het ons weten, we zijn erg benieuwd!

Geef een reactie