De nieuwste telefoons van 2019 om naar uit te kijken!

Na een moeilijke periode zijn Android telefoons er toch in geslaagd om in 2019 terug populaire modellen uit te brengen. Dit is waarschijnlijk omdat de nieuwste Apple smartphones meer dan 1000 euro kosten. Een telefoon kopen die al enkele jaren oud is is zeker een optie. Maar tegenwoordig evolueert de technologie zo snel dat je beter af bent met een nieuw model. 2019 is een zeer goed jaar geweest, maar het beste moet nog komen. Wil je een nieuwe telefoon? Lees dan deze lijst van telefoons om naar uit te kijken!

Google Pixel 4 series

De Google Pixel 4 en 4XL telefoons worden verwacht om hun debuut te maken in oktober. Google heeft nog altijd weinig informatie gedeeld over deze modellen, maar dat ze bestaan is een feit! Er zijn al enkele foto’s gepost over de modellen. Het zou gaan om een smartphone met een bewegingsdetector die zich kan bedienen met handgebaren. Dit betekent dat je bijvoorbeeld met je hand zou kunnen zwaaien om een alarm af te zetten of om telefoongesprekken te beantwoorden. Ook heeft de nieuwe telefoon gezichtsherkenning waardoor je je gemakkelijk kan inloggen. Maar Google zegt ook dat je het kan gebruiken om je in te loggen bij apps of zelfs om betalingen te maken.

Motorola Razr inklapbare telefoon

Het bedrijf Motorola is al een hele tijd aan het werken aan een inklapbaar model. De uitkomstdatum is nog niet bekend gemaakt, maar Motorola zegt dat het ongeveer op hetzelfde moment zal uitkomen als de inklapbare modellen van de concurrentie. Hiermee bedoelen ze Huawei en Samsung. De nieuwe telefoons zullen 6 GB aan geheugen hebben en een iets kleinere batterij, waardoor de telefoon mobieler wordt. De prijskaart op deze telefoon zal hoogstwaarschijnlijk wel hoog zijn. De exacte prijs is nog niet geweten.

Pocophone F2

Van deze telefoon zul je waarschijnlijk nog niet gehoord hebben. Dit komt omdat het van een chinees merk is genaamd Xiaomi. In de Chinese industrie is er de laatste jaren wat veranderd. Chinese telefoons zijn niet langer namaak of slecht van kwaliteit! Xiaomi is al enkele jaren heel succesvol onder de lokale bevolking en in Amerika en Europa. Xiaomi bracht vorig jaar de Pocophone F1 uit en die bleek een gigantisch succes. Xiaomi slaagt er ook telkens in om de beste hardware te leveren voor de laagste prijs. De prijs voor de nieuwe telefoon wordt onder de 400 euro geschat. Zeker een aanbeveling dus.

Huawei mate 30 pro

Wat er goed is aan Huawei is dat ze al een tijdje goedkope telefoons op de markt brengen. Hun kwaliteit gaat ook steeds omhoog. De nieuwe telefoon zal lijken op oudere versies maar gewoon beter zijn.

Geef een reactie