Een perfect klokje voor om jouw pols

Een horloge om hebben is altijd erg makkelijk. Want je kan altijd gemakkelijk kijken wat de tijd is, zonder dat je telkens jouw telefoon erbij moet pakken. Want vaak genoeg wanneer je op jouw telefoon kijkt om te kijken wat de tijd is, onthoud je het vaak genoeg niet eens. En het is vaak super vervelend om jouw telefoon meerdere malen, kort achter elkaar, te pakken om te kijken hoe laat het is. Dus op dit soort momenten is een horloge natuurlijk super fijn. En het maakt vaak genoeg jouw outfit helemaal af. Maar wat voor horloge past bij jouw? Ga jij voor een elegant en klein klokje, of liever voor een wat groter klokje om jouw pols?

Liever elegant, klein en compact

Wanneer je wat smallere polsen hebt, dan is het best logisch dat je voor een elegant klein klokje kiest. Maar je moet er natuurlijk wel van houden. Je kan er ook altijd voor kiezen om alsnog voor wat groter te gaan. Maar een elegant, klein horloge valt niet erg op en het is makkelijk te combineren met andere sieraden. Zo kan je meerdere armbanden bijvoorbeeld aan de arm om doen waar jij ook al jouw horloge om hebt gedaan. Het merk Michael Kors heeft veel verschillende horloges, maar voor al veel kleine, elegante klokjes. Het fijne aan de kleine klokjes, is dat ze vaak nog niet eens opvallen en zo bij elke outfit gematcht kunnen worden. Want wanneer je een wat drukkere outfit aan hebt, dan kan je natuurlijk niet altijd aan komen zetten met een grote klok met ook nog wat poespas. Dan is een klein, simpel klokje ideaal. En bij een basic outfit is dat ook nog een prima toevoeging en houdt het jouw outfit clean.

Een iets opvallender en groter klokje om jouw pols

Wanneer je een grote horloge wilt kan dat natuurlijk ook. Het is ook nou net wat er bij jouw stijl past en wat jij zelf natuurlijk mooi vindt. Ook hier heb je weer gigantisch veel merken die jou kunnen voorzien van het perfecte horloge. Wanneer jij gaat voor een groter klokje, wilde hem dan verder clean houden of toch liever met wat mooie steentjes? Want die keuze heb je natuurlijk ook nog.

Maar dan is het ook nog de vraag. Voor welke kleur ga jij. Want ga jij voor zilver, goud of rosegoud?

 

Geef een reactie