Goed bereik op kantoor is wel zo fijn

Wanneer je met jouw bedrijf op een locatie gaat zitten dan is goede glasvezel internet wel zo fijn. Want je wilt natuurlijk wel goed internet hebben om mailtjes te beantwoorden en te versturen natuurlijk. En zonder internet kom je natuurlijk niet heel ver. Want je hebt bijna voor alles wel internet nodig. Maar via de telefoon moet je natuurlijk ook goed bereikbaar zijn. Want wanner je voor een belangrijk telefoontje gebeld wordt, wil je natuurlijk wel goed bereikbaar zijn. Maar wat moet je nog meer hebben op kantoor wat jouw werkdag beter maakt?

Een goede zitplek is helemaal niet verkeerd.

Het is belangrijk dat je een ergonomische werkplek hebt, want wanneer je een hele dag zit, is een paar minuten staan wel erg fijn. Daarom is het fijn wanneer je een bureau hebt die je kan verstellen. Zodat je af en toe een half uurtje kan staan, en een half uurtje klinkt weinig, maar het is wel erg fijn. Zo ook wanneer je een juiste stoel hebt. Want je moet er voor zorgen dat je recht zit en dat jouw benen een hoek maken van 90 graden. Want wanneer jouw benen die hoek maken, dan ga jij met jouw rug ook een stuk rechter zitten. Zo ook wanneer jouw computer of laptop scherm iets hoger staat, zodat het gelijk staat met jouw oog hoogte. Dan hou je gelijk jouw hoofd ook recht en dat scheelt heel erg in de pijn die jij kan krijgen in jouw nek. Dus een goede houding, dat is echt key. Want zo hou je ook langer de werkdag vol. En na de lunch een rondje lopen, is helemaal geen gek idee. 

Een beetje thuis gevoel hoort erbij.

Wanneer je een eigen kantoor hebt, of gewoon een eigen bureau, dan is het altijd fijn om iets vertrouwds om je heen te hebben. Denk bijvoorbeeld al aan een foto, of gewoon iets wat je zelf erg leuk vindt. Je maakt toch een flink aantal uur achter jouw bureau, of in jouw kantoor, dan is het fijn dat het wel een beetje eigen voelt. Want een vertrouwd gevoel, dat werkt wel zo fijn natuurlijk. Zet bijvoorbeeld leuke bakjes neer, of juist paar leuke schrijfblokken zodat je je notities kan opschrijven wanneer je die gelijk moet opschrijven. Dan vergeet je ook nooit iets en heb je altijd pen en papier bij de hand om te schrijven.

 

Geef een reactie