Handige luxe producten voor de winter

De winter komt eraan. Het is weliswaar nog een paar maandjes weg, maar te vroeg voorbereiden kan nooit kwaad. Vooral als je al geen fan bent van de winter, kan je net zo goed zoveel mogelijk doen om het zo comfortabel mogelijk te maken. Hiervoor kan je altijd bepaalde producten gebruiken, maakt niet uit of je nou een zomer mens of winter mens bent. Ik was persoonlijk voorheen ook niet heel goed in het voorbereiden voor de winter. Maar sinds ik ermee ben begonnen is alles gewoon een stuk lekkerder. Dus hierbij deel ik wat van mijn kennis!

Handig voor bij de open haard

Dit is eigenlijk een luxeproduct voor bij een luxeproduct. Want niet veel mensen hebben meer een open haard. Dit is echt ontzettend zonde, want ze zijn zo leuk. Lekker er om heen zitten, of in je warme stoel naar de vlammetjes kijken. Ik heb heel wat avonden doorgebracht met een warme mok chocomel kijkend naar de dansende vlammen. En je kamer wordt nog is heerlijk warm ook. Maar het product wat hier dus heel handig voor is, is een houtklover. Zo kan je grote partijen groot hout kopen, dit opslaan in je schuur, en het zelf klein maken. Ideaal om geld mee te besparen als je lekker vaak het vuurtje op stookt. Ik kan me niet herinneren hoe vaak het al heb gebruikt, maar het is een hoop. Persoonlijk haal ik de mijne altijd bij De Boer Drachten, erg betrouwbaar en goedkoop. 

Heel lekker voor tijdens het slapen

Een van de beste dingen aan de winter, is wel dat je lekker in je warme bedje kan kruipen na een lange koude dag. Dit is iets waar ik altijd ontzettend naar vooruit kijk, en denk dat ik daar absoluut niet de enige in ben. Maar er is iets wat het nog beter kan maken. Namelijk een elektrische deken. Dit is echt zo verschrikkelijk lekker. Je warme bedje wordt gewoon nog tien keer zo lekker hiermee. Zodra de nachten ook maar een beetje koud worden, haal ik hem eruit. De ramen vol open dat je lekker frisse lucht en een koud briesje hebt. En dan heel goed slapen onder deze deken. Een aanrader voor alles en iedereen. Nou heb ik misschien wel een beetje vooroordelen hierover, want ik ben persoonlijk geen fan van de kou. Maar volgens mij is niemand dat tijdens het slapen, dus raad ik het toch lekker aan. Het is op ze minst het proberen waard!

Geef een reactie