Hoe krijg ik meer klanten in mijn restaurant?

Loop je langs een winkel of een restaurant, dan zullen ze je ongetwijfeld zijn opgevallen: de stoepborden. Veelal voorzien van speciale acties om hiermee klanten naar binnen te lokken. Zo worden bij restaurants bijvoorbeeld speciale dagacties erop gezet en gaat het bij winkels vaak om aantrekkelijke aanbiedingen. Vaak opvallend genoeg om toch de nodige interesse te wekken bij de klanten die er langs lopen. Een stoepbord heeft vaak dus wel degelijk effect en daarnaast ook een dienende functie voor een winkel of restaurant.

Borden in verschillende soorten en maten verkrijgbaar

Wanneer je als klant langs bijvoorbeeld restaurants of winkels loopt, dan zie je dat elk stoepbord vaak een ander formaat heeft. Groot, klein, ze zijn in diverse soorten en maten te vinden. De stoepborden worden zowel tijdelijk of als vast middel gebruikt door bijvoorbeeld bedrijven en restaurants. Denk bijvoorbeeld aan de supermarkten, die wekelijks andere acties heeft om te promoten. Maar de borden worden ook door bedrijven gebruikt voor vaste bedrukkingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bedrijfslogo of aan een slogan van een bedrijf. Een mooie gelegenheid om meer naamsbekendheid te creëren voor bijvoorbeeld je restaurant of voor je winkel.

Bijpassend bord spreekt de klant meer aan

Zoals je vaak al ziet zijn de stoepborden in allerlei formaten beschikbaar. Een winkel heeft natuurlijk behoefte aan een ander bord dan een restaurant. Daarin moeten namelijk wekelijks de actieposters verwisseld worden. Deze borden bevatten een lege plastic lijst, waar de poster in geklikt kan worden. Het meest voorkomende stoepbord is ongetwijfeld een zogenaamd sandwichbord. Hierbij zijn reclame-uitingen van beide kanten mogelijk. Sommige borden zijn ook gevuld met bijvoorbeeld zand om voor meer stevigheid te zorgen. Een bijpassend bord vinden is dan ook zeker mogelijk door het grote aanbod. Een bijpassend en aantrekkelijk bord spreekt ook de langslopende klant sneller aan.

Goed stoepbord zorgt voor uitstraling en trekt klanten aan

De stoepborden zijn perfect materiaal om klanten aan te trekken. Het is zeer toegankelijk en valt direct op bij de mensen. Je loopt er immers feitelijk bijna tegenaan. Een winkel of restaurant zelf valt niet altijd even goed op in de drukte. Bovendien valt het bord in het gezichtsveld en zijn mensen over het algemeen genomen toch nieuwsgierig genoeg om de uitingen die erop staan te gaan lezen. Een perfecte en niet al te dure vorm van reclame die de nodige klanten kan lokken. Wel is het dan zaak om een goed stoepbord te hebben, dat zorgt voor de nodige uitstraling en cachet. In combinatie met de perfecte aanbieding of reclame-uiting kan de klant niet meer om je heen.

Geef een reactie