Pvc vloeren zijn praktisch en populair

Pvc vloeren zijn erg gewild tegenwoordig en daar zijn meerdere redenen voor te bedenken. Een pvc vloer heeft ontzettend veel voordelen. Je hebt verschillende soorten pvc vloeren, zoals lijm en klik vloeren. Je kan de vloer vergelijken met een laminaat vloer. Het leggen van de vloer gaat ook ongeveer op dezelfde manier. Een lijm PVC vloer slijt niet en verschuift niet als deze eenmaal gelegd is. Ook kun bij een pvc vloer kiezen voor vloerverwarming. De pvc vloer is erg praktisch en daarom ook veel gebruikt in bedrijfspanden, in de horeca en je ziet ze ook veel terug in woningen.
PVC vloeren

Pvc vloeren die perfect bij jouw inrichting passen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en weet je niet wat je moet kiezen? Er zijn zoveel verschillende soorten pvc vloeren dat je altijd wel een vloer vindt die bij jouw inrichting past. Als je graag een warme houten vloer wilt én vloerverwarming, maar bang bent dat de vloerverwarming het hout zal schaden? Geen zorgen, de keuze uit diverse houten pvc vloeren is erg groot. Wel moet je bij elk type pvc even checken of er echt vloerverwarming onder kan. Je kunt kiezen uit allerlei tinten en kleuren zodat de vloer matcht met de meubels en andere onderdelen in je woning. Het is dan ook een genot om te kunnen kiezen uit zoveel opties. Deze vloeren hebben een natuurlijke uitstraling waardoor je nauwelijks het verschil kunt zien tussen een echte houten vloer en een pvc houten vloer.

Comfort en makkelijk in onderhoud

Deze vloeren zijn makkelijk te onderhouden. Er zijn speciale onderhoudsproducten waarmee je een pvc vloer grondig kunt reinigen. Ook kun je op internet diverse instructies vinden voor het schoonmaken van de vloer. Deze vloeren zijn ook geschikt in vochtige ruimtes. Waar je bij houten vloeren moet oppassen voor scheuren en andere vervelende beschadigingen, hoef je bij een pvc vloer minder bang te zijn. Er mag alleen geen water onder een klik pvc vloer komen, daardoor kan er schimmel ontstaan. Een verlijmde pvc vloer kan je beter niet in een vochtige ruimte leggen, door de vochtigheid kunnen de stroken loskomen en is de vloer niet meer te gebruiken. Pvc vloeren staan bekend om hun comfort. De vloeren voelen warm aan waardoor je nooit koude voeten zult hebben, zelfs wanneer je kiest voor een vloer zonder vloerverwarming. Pvc is daarnaast geluiddempend waardoor je geen klanken hoort als je op de vloer loopt.

Geef een reactie