Veel en ver reizen maar toch ultiem ontspannen?

Een verre reis maken is vreselijk mooi. Je ziet veel bijzondere dingen die we in Nederland niet hebben. En daarnaast waan je je in een hele andere cultuur dan die je kent. Dit is prachtig en ontspannend, maar vergt gewoonlijk ook veel planwerk. Je moet namelijk van tevoren uitzoeken waar je precies heen wil en wat je wil zien. Maar hier is een oplossing voor! Namelijk een prachtige, compleet georganiseerde en luxe rondreis naar Thailand… Lees snel verder en leer meer over dit geweldige idee.

Veel keuze

Google maar eens ‘Rondreis Thailand’ en je krijgt miljoenen hits. Er zijn genoeg aanbieders die geheel georganiseerde reizen aanbieden. Maar, wil je echt een luxe reis die heel goed georganiseerd is, kies dan voor een reis van Van Verre. Je kunt deze reizen helemaal aanpassen op jouw wensen, hoe fijn is dat? Wil je bijvoorbeeld een privéreis, dan kan dat. Wil je een chauffeur in een mooie auto die je rondrijdt door het land, dan kan dat. Alles is dus afgesteld op wat jij wil en leuk vindt, en dat heeft zo zijn voordelen…

Voordelen

Rondreizen met een rondreis van Van Verre heeft, naast dat het helemaal op jouw wensen is afgesteld, veel voordelen. Rondreizen met je backpack en een budget is namelijk hartstikke leuk, maar niet altijd even ontspannend. Je deelt vaak een dorm met reisgenoten, moet in overvolle lokale bussen reizen en soms zijn dingen niet zoals je verwacht had. Met een reis van Van Verre zijn luxe en alles is goed geregeld. Dit zorgt voor veel meer ontspanning dan dat je het allemaal zelf moet organiseren. En dat is toch waar vakantie omdraait?! Even relaxen, verstand op nul en genieten maar!

Neem de cultuur in je op

Tot slot is Thailand een prachtig land omdat de cultuur van de Thaise mensen heel mooi is. Tijdens mijn rondreis in Thailand heb ik tempel na tempel bezocht. En terwijl ik dacht gek te worden van de vele tempels, vond ik ze allemaal even mooi. De ene natuurlijk mooier dan de ander, maar ze waren allen uniek. En naast dat de cultuur en de tempels mooi zijn, heeft Thailand natuurlijk vele andere leuke, mooie, grappige en prachtige dingen. Denk aan de natuur, het eten, de mensen enzovoort.

Kortom

Kortom, aarzel niet en ga voor een verre en luxe rondreis door Thailand! De kust van Frankrijk heb je waarschijnlijk inmiddels wel gezien en heeft absoluut niet zoveel bijzondere dingen te bieden als Thailand. Ga dus even ervoor zitten, bedenk wat je wil en boeken die handel…

Geef een reactie