Heb je nog nooit van xplct gehoord? Dat wordt wel tijd!

Als we het eens over een bijzonder merk hebben, dan mag xplct niet ontbreken. Dit Nederlandse merk, opgezet door twee dudes uit Amsterdam is niet zomaar een merk. Het  is namelijk door de Kamer van Koophandel uitgeroepen tot een van de 100 meest innoverende bedrijven van Nederland. En dat is niet voor niets. Het merk xplct gebruikt bijzondere materialen op bijzondere manieren. Daarbij is de kleding ook nog eens enorm fijn om te dragen en, niet onbelangrijk, fijn om te zien. Er zijn kledingstukken voor ieder seizoen beschikbaar en ook goede tassen vind je in de webshop. Een fijne warme winterjas van xplct behoort ook tot de mogelijkheden. Mannen van alle leeftijden kunnen hier prima in uit de voeten. En over voeten gesproken, heb je al gehoord van de Gumshoe?

De Gumshoe van xplct

Shaquille en Garezi uit Amsterdam zien het dagelijks: kauwgom op de stoep. Vieze plakkaten plastic dat nog plakt ook. Ze dachten, samen met een marketingbureau dat dat anders moest kunnen. En dus hebben ze een schoen ontworpen waarvan de zool is gemaakt van gebruikt kauwgom. Hoe bijzonder is dat? En de volgende schoen uit deze collectie belooft nog meer bijzonder te worden: er zal dan voor de buitenkant gebruik gemaakt worden van appelleer en voor de binnenkant zullen paddenstoelen (ja echt!) gebruikt gaan worden. Lekker bezig, mannen!

Maar wat denk je van een krakatau jas?

Als je weet dat het merk krakatau in 1999 opgericht is in Sint Petersburg, Rusland, dan weet je ook dat een krakatau jas wel een beetje kou kan doorstaan. Je zult hier heerlijk warm in blijven, hoe koud het ook is. De jassen van krakatau zien er schitterend uit en zijn in veel verschillende modellen te koop. Ga er maar eens rustig voor zitten en bedenk welk model jou het best zou passen. Ga je voor een wat langere parka of juist voor een bomberjack? Dat is helemaal aan jou. Heel veel kleur hoef je echter niet te verwachten. Dat zul je zelf toe moeten voegen met wat goede accessoires.

Waar haal ik goede accessoires vandaan?

Uit precies dezelfde webshop als waar je ook je krakatau jas en je xplct items hebt gevonden. Je kunt heel gemakkelijk een selectie maken en dan op zoek gaan. Kies je voor stoer of extra stoer? Ga je voor een beetje kleur of juist voor meer neutraal? Het is allemaal aan jou. Zorg in ieder geval dat je voor de winter echt begint goede handschoenen, een sjaal en een muts in huis hebt. 

Geef een reactie